Det är regn, andra maj.

Jag hör hur regnet smattrar mot fönstren, några andetag från Williams snusande hörs här bredvid. Jag har varit vaken runt ett tag. Kanske borde gå upp och dusch, göra dagen till vår. Det är den andra maj 2015, det regnar och jag ligger kvar i sängen för det är helg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Det är regn, andra maj.

 • 2 maj, 2015 at 09:30
  Permalink

  Mysigt när det regnar och man vet att man inte behöver stiga upp tidigt. Önskar er både en trevlig lördag!

  Reply
 • 2 maj, 2015 at 11:10
  Permalink

  Så skönt . 🙂
  Ha en fin helg

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: