Fredagsmorgon!!!

  
Fredag och varmt ute! Känns verkligen awsome! Hoppas det fortsätter så här hela dagen. Ikväll ska jag med Björn på parkhäng, det är Falu folkfest här i stan. Men innan kvällen ska jag jobba, idag ska vi besöka nya skolan eleverna ska börja på och se vårat nya klassrum. Nästa termin blir jag nämligen klasslärare åt de elever jag haft sedan förskoleklass, det ska bli spännande och utmanande!

   
 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Fredagsmorgon!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: