Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

En helt vanlig ledig måndag.

Jag och William gick till Maxi och han handlade allt han behövde till middagen. Efteråt gick vi till Mcdonalds på Williams önskemål, jag tänkte verkligen varför inte. Så vi åt lite mat och pratade om diverse olika saker. Det är så kul att han är i den åldern han är i, vi kan prata om saker och diskutera och jag älskar de där små stunderna när han berättar om sitt liv och jag får ta del av små intressanta detaljer. Vi har helt enkelt riktigt roligt tillsammans, vi gick sedan hemåt och jag råkade somna på soffan. Ibland förstår jag verkligen inte den här grejen med att vara så trött som jag just nu är. Men sen är det pollen, och regn och den kombinationen är alltid lika dryg för mig eftersom jag blir mer allergisk vid regn än vid strålande solsken.

Imorgon ska jag ge blod igen, jag är lite oroad. I vintras mådde jag riktigt uselt efter blodtappningen och jag blev yr och höll på att svimma. Fick sån yrsel att jag var tvungen att lägga mig ner på golvet, dessutom fortsatte jag att blöda i två dagar ifrån tappningshålet och något sånt har jag aldrig varit med om tidigare. Inte något större sår, men lite grann och det var ganska läskigt.

Men jag ska inte oroa mig, det blir säkert jättebra denna gång.

022

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: