Du ljuva semester!

Det är skönt att vara ledig, jag vaknade i ganska bra tid och låg kvar en stund i sängen. Passade på att läsa lite och bara njuta, idag skiner tyvärr ingen sol som igår men jag får väl passa på att läsa. William kommer stå för middagen idag, det blir toppen!

Jag och William har nyss ätit frukost, och nu sitter han på skype medan jag sitter här i lugn och ro. Jag ska städa lite innan jag duschar tänkte jag. Det är något jag gillar med ledighet, att man hinner med och har orken att städa oftare. När man jobbet så känns inte städningen lika högt prioriterad eftersom familjen och jobbet går före. Men på lov och ledighet har man mer tid för sådant och det passar mig väldigt bra eftersom jag mår som bäst när det är städat hemma.

Nä nu ska jag städa, sedan blir det en lugn stund här hemma.

011

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: