Dark Mode Off / On
Blodgivning & välgörenhet

Tionde blodgivningen.

Nu har jag gett blod hela tio gånger. Hur roligt som helst! Denna gång tog jag en ryggsäck och fick en biobiljett. Det var uppskattat, fick även ett armband och så mina järntabletter men visar allt senare. 

På vägen hem fick jag lägga mig på en parkbänk för jag fick känningar av svimning igen. Tror det beror på mitt låga blodtryck. Samtidigt är det så mycket värt att ge blod.  


Efter blodgivning måste man äta. Jag tog kaffe, smörgåsar och juice. 

2 Comments

    1. Det känns toppen att ge blod, känner mig alltid glad efteråt, och när man sedan får ett sms om att blodet kommit till nytta blir man ännu gladare 🙂 .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: