Dark Mode Off / On
My little pony

Fyndat på Facebook – My little pony G1 nursery & My little ponys.

IMG_5141Mer om följande My little ponys kommer strax.

001

002
Vilket fynd! Min mammas man som hittade det på FB åt mig, så jag skrev ett bud och vann det! Hur glad som helst! Som samlare blir mitt hjärta helt galet av sånt här!

2 Comments

  1. wow va kul! Inget dåligt fynd! 😀 Önskade at jag hade baby huset, sålde mitt men det är så svårt att hitta i fint skick numera :p Magic Star och Tiffany är bra fynd det med och tillhör mina favoriter 🙂

    1. Night fies – Magic Star blev jag riktigt glad över, har baby huset sedan innan men köper gärna fler ;). Hade det som barn, Tiffany hade jag också sedan innan :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: