IMG_5141Mer om följande My little ponys kommer strax.

001

002
Vilket fynd! Min mammas man som hittade det på FB åt mig, så jag skrev ett bud och vann det! Hur glad som helst! Som samlare blir mitt hjärta helt galet av sånt här!

2 kommentarer

  1. wow va kul! Inget dåligt fynd! 😀 Önskade at jag hade baby huset, sålde mitt men det är så svårt att hitta i fint skick numera :p Magic Star och Tiffany är bra fynd det med och tillhör mina favoriter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: