Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony g1, Baby Suprise, Wind Whistler, Magic Star, Princess Tiffany, Ripple Baby sea ponie, Foamy Baby sea ponie

003

004

005

006

007
Bilderna är innan dessa var fixade. Jag hade några av dem, men några var även helt nya. Det är inte längre smutsiga heller. Hur fina är dem inte? Jag är så nöjd.

Den blåa med rosa man och svans – Wind Whistler,
Gula med grön man och svans – Magic Star.
Vita med glitter – Princess Tiffany.
Rosa baby sea ponie – Ripple.
Guld baby sea ponie – Foamy.

Är så glad att dem fått flytta hit!

2 Comments

  1. Oh va fin din Wind Whistler är! Hon verkar ha mycket rosa kvar i man och svans. Var försiktig med att ha henne framme, ha henne helst någonstans där det är helt mörkt då färgen försvinner fort då hon har sånt där faiding rose hår fast det vet du nog redan 🙂 va kul att se att du fortfarande samlar en hel del 😀

    1. Night flies – Ja hon är jättefin! Hon står tillsammans med mina andra Ponnys i min klädkammare, mörkt och helt utan påverkad av solljus. Det är jättekul verkligen :D.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: