Drog ner på stan för att lämna tillbaka lånade böcker, kolla på en sak på BR William tänkt köpa och spana lite för att ha mamma och son tid.

Vi fikade på Gobiten och pratade. Så mysigt att få ta del av Williams liv och hans tid.


Efter fikat så gick vi in på Åhléns sär var det 70% på massor med varor så vi handlade lite båda två. Utöver de köpte jag pärlor med bokstäver på för att göra egna armband något jag varit sugen på att börja med.

Jag testade att göra ett och blev först osäker om jag använt för få pärlor. Visade sig funka ändå. Försökte göra ett till men de bokstäverna jag skulle ha saknades, så ska försöka ta mig till Panduro och köpa mer! Detta gillade jag! Skitkul ju!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: