Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Mat på Monroés i Sandviken och ett besök i Valbo.

IMG_5160

Idag hämtade Björn upp oss för att åka till Sandviken och Monroés. Det är sjuktgod mat där och man får mycket för pengarna. Dessutom är inredningen väldigt femtiotal och det gillar jag i massor. Maten var som sagt god, och vi som var där var; Jag, Björn och William. Björns mamma och karl samt Björns lillasyster, efter vi ätit åkte vi till Valbo och kikade. William letade efter en pistol som man ska skjuta zombies med. Det är någon form av lek, William gillar att skjuta prick och vill börja på skytte. Tyvärr verkar det inte finns här i Falun, annars tror jag det är en ganska rolig sport. Jag vet att alla har åsikter om vapen, det är en evig diskussion och någonstans tänker jag att det precis som med andra lekar är  ett sätt att bearbeta saker, kanske det man sett på tv eller vad som helst. Det är inte som att William springer runt och vill döda folk. Han gillar att skjuta mot träd eller en tavla, han gillar pilkastning med. Egentligen är det sjukt att jag ens ska behöva försvara mig för något William ville ha att leka/öva på. Hur som helst, den saken var slut på BR så det blev ingen ändå.

IMG_5166
Efter Valbo åkte vi hemåt. Björns farfar ligger på sjukhuset så Björn åkte dit och hälsade på, medan passade jag och William på att handla på ÖB och Rusta, vi drog även vidare mot Ica Maxi där vi sedan mötte Björn.
Björn bjöd på middag så vi åkte dit och åt mat och tittade på film. Kom hem och sprang upp till grannen som följde med ner en stund. Nu har William nyss fått sin medicin och ligger i sängen, jag ska strax sova jag med. Imorgon blir det jobb igen. En arbetsvecka på fyra dagar och under dessa fyra dagar är en APT inklämd. Det blir med andra ord en intensiv vecka, men såna veckor går alltid som snabbast.

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: