Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Läraryrket – Ett glatt gäng med läsfixare flyttar in.

008

Dessa glada figurer flyttade just in hos mig. De kom i ett stort paket med posten, och brevbäraren undrade säkert vad det här innehöll för något.
Erkänn att dem är riktigt söta? Först låg de dessutom inplastade, och plasten ska jag återanvända när de får följa med mig till jobbet och klassrummet på måndag.
Jag beställde detta härliga gäng ifrån Bokus. Läsfixarna används för att fånga elever i läsningen och är redskap för att utveckla läsförståelsen. Jag gillar detta, dels för att leksaker är något jag fortfarande inte vuxit ifrån och dels för att jag tror att leken glöms bort allt för mycket ju äldre barn blir. Dessa dockor tror jag kommer bli jättebra för många av mina elever, och sen är de ju himla söta också. Att jag köpte dem för egna pengar är för att jag tror det är bra att äga eget material, vissa saker kan man återanvända så länge och det kan vara bra då att ha något eget.

Så säg hej till:
Spågumman Julia – Den som förutsäger vad boken handlar om.
Cowboy Jim med sitt lasso – Som sammanfattar det som hände/hänt.
Frågeapan – Den som ställer frågor om boken.
Fröken detektiv – Den som klargör.

Vill du också köpa dessa läsfixare? Då kan du hitta dem här på Bokus.

010

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa