Dark Mode Off / On
Reklam

Att bo åt någon annan.

Inlägget är ett samarbete.

Jag bor i hyresrätt, drömmen är och kommer fortsätta vara att skaffa mig eget någon gång men tills dess får jag drömma om saken. En anledning till att jag tycker det är jobbigt med att bo i hyresrätt är att jag alltid letar efter eventuella fel jag kan ha gjort i hemmet. Jag har bott här sedan 2006, så det är en ganska lång tid. Trots detta oroar jag mig för eventuella kostnader ganska ofta. Min mardröm är att behöva betala flera tusen för att något gått sönder som jag senare inte kan betala. Dessutom skrämmer en hel del människor upp än med skräckhistorier där man hamnat i tvist med hyresvärden. Dessutom är det nog så att man som hyresgäst ofta känner sig ganska maktlös, såna gånger är det bra med företag som kan hjälpa till. Ett sånt företag är Berg fastighetsjuridik som jag kom över. Dem erbjuder tjänster som hjälper både hyresgäster och bostadsrättsägare i eventuella tvister. Sådant är ju jättebra och jag tror absolut sånt skulle kunna lugna mina nerver om jag skulle hamna i någon form av bråk med värden. Dem hjälper även till med olika friköp och liknade, så man slipper att fundera kring den formen av jobb själva. Ett bra företag med andra ord, sånt gillas.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: