032

Idag har dagen verkligen varit innehållsrik, jag känner att den här dagen bara sa swish så var den över. Eller ja över i bemärkelse av fritid. Jag jobbade till 17:00, hann med att ordna och greja allt det jag tänkt mig och åkte mot Falun. Drog till Friskolan Mosaik där William går i skolan för föräldramöte för 4-9. Första delen var endast för 4-6 och där fick vi gå till de olika klassrummen. Där var det information, klassföräldrarna för året blev presenterade. Detta görs genom lottning och de föräldrar som varit en gång blir det inte igen. Eftersom barnen går i skolan i 10 år kommer alla utom 1 föräldrapar bli klassföräldrar och hittills har inte lotten fallit på oss, så blev det även denna gång. På ett vis så hade det nog varit skönt att bli klassförälder snart eftersom ribban höjs för varje år, det är ju lättare att ordna aktiviteter för yngre barn än för tonåringar. Men trevligt var det, lite småprat och bra information och ett avslut i aulan där de gick igenom lite om skolan samt att vi fick se en film som heter Orka plugga, den var riktigt bra och tog upp olika strategier för att återberätta texter och argumentera. Eleverna på Williams skola hade fått sett den, så jag funderar på att visa den för mina egna elever, den var nämligen väldigt enkel att förstå.

Nu ska jag bege mig mot sängen, imorgon är det sista arbetsdagen för den här vecka. Tog en bild från i somras när vi befann oss i Rullsand, så himla härlig och det var en av de fina sommardagarna. Vissa dagar längtar jag tillbaka till sommaren, det gör jag alltid egentligen. Men då kan man plocka fram såna här bilder som ovan att minnas och glädjas av alla fina stunder man fick uppleva tillsammans. Det är ett av många stora värden i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa