Dark Mode Off / On
Läraryrket

Dalaskolforum, en dag med föreläsningar.

Denna dag har bestått av Dalaskolforum i Borlänge. Jag har fått med mig massor och självklart tänker man till efter såna här forum. Lit fundersam blir man dock på sånt här, hur man ska kunna förändra och lite ledsen blir man när man ganska ofta tänker på hur hårt kritiserade min yrkesgrupp som lärare är.

Hur som helst hittade jag blommor idag, så vackra i höstlöven. 

Efter skolforum åkte jag hem till Björn och åt middag. Vi tog sedan en promenad hemåt mig. Jag handlade inför middagen imorgon och det blir vegetariskt imorgon. 

   
    
   

8 Comments

  1. nej men vilka fina som tränger sig upp. Är det krokusar eller vad är det? hemma har grannen fått upp massa lila krokusar i trädgården.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: