Dark Mode Off / On
Läraryrket

Första november 2015.

041En kopp kaffe.

Tänkte att jag skulle försöka slänga in något av ett inlägg innan jag beger mig mot sängen. Imorgon är det dags för att komma tillbaka till jobbet igen. Jag har alltid lite söndagsångest, egentligen vet jag inte varför? Jag gillar jobbet och jag tycker om att arbeta. Men man får kanske ha det? Sen kan jag väl erkänna att mörkret inte lockar så mycket just nu. Det är mörkt dygnet runt känns det som, jag har inte så mycket till övers för denna långa period av evigt mörker. November tills mitten av februari är verkligen tuffa månader just för att det blir mörkt både när man kliver upp och när man kommer hem ifrån jobbet.

Hur som helst, denna dag har jag ätit lunch hos Björn. Vi gick dit, och sedan fick jag skjuts hem. Jag somnade på soffan och sov i flera timmar, nästan så att jag ett tag funderade på om något var galet. Det var det ju så klart inte även om jag var jättetrött. Vissa dagar är det ju så, man är trött som bara den.

Nu kallar sängen, jobb och trevligheter imorgon. Det kommer bli jättebra! Ny arbetsvecka och nya möjligheter!

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: