Första november 2015.

041En kopp kaffe.

Tänkte att jag skulle försöka slänga in något av ett inlägg innan jag beger mig mot sängen. Imorgon är det dags för att komma tillbaka till jobbet igen. Jag har alltid lite söndagsångest, egentligen vet jag inte varför? Jag gillar jobbet och jag tycker om att arbeta. Men man får kanske ha det? Sen kan jag väl erkänna att mörkret inte lockar så mycket just nu. Det är mörkt dygnet runt känns det som, jag har inte så mycket till övers för denna långa period av evigt mörker. November tills mitten av februari är verkligen tuffa månader just för att det blir mörkt både när man kliver upp och när man kommer hem ifrån jobbet.

Hur som helst, denna dag har jag ätit lunch hos Björn. Vi gick dit, och sedan fick jag skjuts hem. Jag somnade på soffan och sov i flera timmar, nästan så att jag ett tag funderade på om något var galet. Det var det ju så klart inte även om jag var jättetrött. Vissa dagar är det ju så, man är trött som bara den.

Nu kallar sängen, jobb och trevligheter imorgon. Det kommer bli jättebra! Ny arbetsvecka och nya möjligheter!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Första november 2015.

 • 2 november, 2015 at 05:48
  Permalink

  Jag tycker också att det är trist med mörkret men man får unna sig med levande ljus 😀 Kram

  Reply
 • 2 november, 2015 at 08:28
  Permalink

  Uch, du gör rätt i att vara hemma om du är krasslig, hoppas ni snart mår bättre.

  Reply
  • 2 november, 2015 at 21:19
   Permalink

   Mmm absolut, tycker man ska ta det säkra före det osäkra.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: