Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lyckligaste killen i världen.

IMG_0065
I torsdags fick William äntligen hämta sitt Lego dimensionHan har sålt jultidningar genom Jultidningsförlaget i år igen, och i år fick han ett presentkort på 1000 kronor genom presentkortstorget, han valde då CDON och köpte sitt Lego dimension som han velat ha ett tag, förutom det var han även ner med Björn och köpte ett spel på stan med Björn i onsdags Lego dimension Portal. Så igen sken en sol här hemma, William spelade och jag passade då på att läsa Allt om mat Julspecial, jättemysig fredag.

Idag är William på folkrace i Amsberg med sin pappa, min bror kommer hit senare idag. Blir att kika på tv och prata. Helt okej lördag skulle jag vilja säga. Vad ska ni göra idag?

30 Comments

    1. Ja var jättehärligt :). Tycker det blir jättemycket värt för barn att själva tjäna ihop till sina saker, de får dem att lära sig betydelse av pengar och jobb :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: