Panikångest och trötthet.

023

Idag på bussen greps jag av en rejäl form av panikångest, fick dra ner jackan och försöka andas. Jag var beredd att hoppa av bussen, kände hur jag svettades och minns inte så mycket av resan förutom att jag var först av bussen och andades. Jag kom till jobbet och satte mig med te och kände hur jag sakta började komma tillbaka till livet igen.

Dagen på jobbet gick bra, men jag insåg någonstans vart mitt låga blodtryck kommer ifrån. Ångesten så klart, det blev lika på hemvägen. Bussen mellan Falun och Borlänge, den sträckan är just nu riktigt jobbig. Jag sov dessutom uselt under natten tills idag, så jag hoppas på någon form av förändring tills imorgon. Jag hoppas på att kunna åka och andas utan problem, jag avskyr verkligen detta. Samtidigt förstår jag ju att jag måste få hjälp, så jag ska försöka hitta på en plats och ganska snart. Det här är nämligen väldigt jobbigt för mig.

Ska alldeles strax gå och lägga mig, jag ser framemot att få sova. Jag hoppas på andra känslor imorgon än idag när andningen sitter uppe i axlarna.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

20 thoughts on “Panikångest och trötthet.

 • 18 november, 2015 at 21:20
  Permalink

  Ursh vad jobbigt med panikångestattack 🙁

  Reply
 • 19 november, 2015 at 06:43
  Permalink

  Men usch vad jobbigt och jag har också panikångest så att jag vet hur det känns. Styrkekramar

  Reply
  • 20 november, 2015 at 10:34
   Permalink

   Det är så hemskt, man vet inte riktigt ens vad man ska göra. Stor kram!

   Reply
 • 19 november, 2015 at 10:41
  Permalink

  Ohh förstår dig, sådär mådde jag med ibörjan då det var som jobbigast för mig då jag fick ångest i början då vi fått Isabelle, man vill bara fly från sig själv

  Reply
  • 20 november, 2015 at 10:33
   Permalink

   Det är verkligen så :/. Man vill lämna allt och fly bara.

   Reply
 • 19 november, 2015 at 12:56
  Permalink

  Förstår att det måste vara hur jobbigt som helst att känna så. 🙁 Hoppas att du kan få bra hjälp snart! <3

  Reply
 • 19 november, 2015 at 17:29
  Permalink

  Åh vad jobbigt:/ hoppas du känner dig bättre!

  Reply
  • 20 november, 2015 at 10:23
   Permalink

   Mmm, men sen är det ju det att man stressar upp sig så värmen i kroppen stiger liksom :/.

   Reply
 • 19 november, 2015 at 21:03
  Permalink

  Usch, denna hemska och jobbiga panikångest! Brukar också få den och det är så jobbigt och man vet inte vad man ska ta sig till… Jag hoppas du fick sova bättre i natt och att du slapp panikångesten idag!

  Reply
  • 20 november, 2015 at 10:22
   Permalink

   Ja usch, det är skitjobbigt :(. Tycker ingen förtjänar panikångest och ändå är det så vanligt :/.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: