Ett besök i kyrkan, ett besök till Västerås och ett inom snart framtid besökande på ljusparty.

IMG_0222

Gick upp rätt tidigt, William skulle till skolan och det var även Adventsfirande i kyrkan för honom. Det var fina sånger, och vackert stillsamt. Jag inser ofta att jag tycker om den där känslan som uppstår i kyrkor. Den ger mig ett märkligt lugn, kanske är det just vetskapen om att där är en fristad? En plats för alla?

Eftersom det var adventsfirande fixade jag i ordning gröt åt oss till frukost. William var nöjd.

IMG_0225

Björn kom hit så vi gick tillsammans till kyrkan. Eftersom William behövde delar till sin nya dator åkte vi mot Västerås för att handla på NetOnNet det kändes så bra och jag älskar verkligen att lämna hemmet för en stund. William var i skolan så därmed kunde vi passa på och kika. När vi kom hem för en stund sedan började William och Björn bygga ihop datorn.

IMG_0227
Om ett par timmar ska jag med Björns mamma på ljusparty/partylite hos Madde, det blir nog roligt skulle jag tro. Det var min fredag i korta drag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

44 thoughts on “Ett besök i kyrkan, ett besök till Västerås och ett inom snart framtid besökande på ljusparty.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: