Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Årets julkalender enligt mig.


Den här kalendern gillade jag i massor!

Jag gav den 5 stjärnor av 5 möjliga. ★★★★★
William däremot gav den 1 stjärna av 5 möjliga, om ens det sa han till mig. ★

Han saknade julstämningen sa han, själv tyckte jag den var härlig just för att den tog upp historia, jag tror denna kommer bli ännu bättre. Vi får väl se!

Har ni sett nya kalendern? Och i så fall vad tycker ni om den?

 

38 Comments

 1. Hej vi kollade också på den i morse, jag vet inte vad jag ska tycka ännu, får ge den en chans. Lilleman tyckte den var bra och han frågade mycket efter vi hade sett den. Men samtidigt tycker jag att de är bra för ungarna att få se hur det var innan.

  Önskar dig en fin dag

  Kram

 2. Inte sätt den ännu, tänkte se den med killen senare! Annars så håller jag med din son – inte direkt någon julstämning vilket jag tycker att julkalendern bör hålla sig till. Men jag ska ge julkalendern en chans då jag tycker lite smått om historia! 🙂

  Sv; usch då, med vabbning men skönt att få vara ledig lite 🙂 hoppas att du kommer att få en toppen månad! 🙂 ?

 3. har inte sett den än utan ska se den med min man. fast den verkar bra, skulle kanske bli bättre med julstämning :p aja får se vad jag tycker när jag faktiskt har sett den :p

 4. faaan! jag missade första avsnittet!!! 😮

  sv; kul att du gillade inlägget 🙂 vad skönt att ditt hår mår bra igen av balsammetoden. 🙂 ärligt så har jag aldrig fattar riktigt vad den går ut på xD ja, men jag håller med dig om att håret är olika för oss alla.

 5. Tycker den är helt OK! Jag trodde att den skulle vara mer sagoaktig än den var, och inte så”dokumentärin” som den var, men ändå bra!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: