Doula: Köpt en tidig julklapp i form av Ina Mays böcker.

IMG_0255
Jag fick ett erbjudanden för några veckorn sedan på CDON, och eftersom jag ville ha dessa passade jag på. Jag har läst Ina Mays guide to Childbirth när jag läste doulalitterauren i våras. Men ville även ha dessa tre. Det ska bli väldigt spännande att läsa.

Ina May är världen mest kända barnmorska och har skrivit flera böcker. Dessa är skulle jag vilja påstå är väldigt bra att läsa innan du ska föda.

Dessa böcker ovan hittar du här.

Ina Mays Guide to Brestfeeding.
Spiritual Midwafery
Birth Matters

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Doula: Köpt en tidig julklapp i form av Ina Mays böcker.

 • 1 december, 2015 at 13:44
  Permalink

  Åh spännande! Kan inte du rescensera hennes böcker sen? Jag ska söka in till SSK-programmet till nästa höst för att sedan läsa till barnmorska. Hoppas du har en fin dag 🙂 !

  Reply
  • 2 december, 2015 at 20:03
   Permalink

   Absolut det kommer jag göra, jag recenserade hennes ena bok i våras, den finns under kategorin Doula med även böcker :). Hon är jättebra 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: