Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Hur vi spenderade våran dag.

IMG_0283

Jag tog med William så han fick klippa sig precis som jag skrev innan. William blev jättenöjd och det blev precis så fint som han tänkt sig.

Efter han klippt sig gick vi mot stan. Det köpte jag en tröja som William ska ha på julafton, och sedan träffade vi på Björn, Björns mamma och syster, samt Björns farmor. Vi gick med dem på stan ett tag och begav oss senare till Sawanee och där åt vi massor med gott. Jag åt en del sushi, lite thaimat och sedan efterrätt. Vi åkte sedan till Plantagen, och sen följde jag med hem till Björn en sväng, han bjöd på godis han köpt i England i veckan. Det var riktigt gott!

IMG_0284

Björn skjutsade mig till lasarettet och jag gick sedan hem sista biten. Min bror kom hit strax efteråt och vi tittade på lite serier. Det var ett tag sen vi sågs nu jag och min lillebror.

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon är det söndag igen, och veckorna går ju så fort. Hoppas ni haft en fin lördag.

64 Comments

 1. Tack tjejen. Åh vad mysigt det lät.

  Passar på att tipsa om att jag nu har en härlig adventstävling i min blogg, kolla gärna in den och delta mer än gärna 🙂 Förlåt om du inte gillar sån här reklam <3 Kram

 2. Hej så gott de såg ut =) jag får inte min minsta son att klippa sig en envis liten sak när det gäller håret, men nu sist gick det bra.. va tur att han blev nöjd och ni verkade ju få en fin dag tillsammans.

  Kram

 3. Mysigt med lite tid ihop !
  Jag har lovat v att han ska få välja lunchställe när vi har vart hos ögondoktorn i morgon.
  Han valde brunch på ikea ?! 😉
  Kram

 4. Ååh Asitiska köket är otroligt gott och jag blev fasiken väldigt sugen på detta till lunch nu!! Efter all julbord och sånt så är det ganska så nice att avbryta det med något helt annat då å då =)… det får det bli idag!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: