Dark Mode Off / On
Läraryrket

När veckan är på sin mitt.

img_0408

Om jag varit trött i veckan är det ingenting mot idag. Vad ska jag göra?! Jag satt i personalrummet idag och trodde att jag skulle somna i min kaffekopp. Det är helt galet, det enda som håller ögonen helt uppe och i fokus är vetskapen om att det nu förmodligen kommer att gå ganska snabbt under våren. Jag vet att vårterminen är så här, man är först jättetrött och sedan börjar man piggna upp lite grann runt mars. Efter mars blir allting lite lättare och vips är det skolavslutning, det är så och det behövs. Jag försöker peppa och måste försöka tänka positivt istället för att endast vara trött hela tiden.

I helgen ska jag försöka ta mig lite promenader så att jag får energi, och kanske det kommer hjälpa något i alla fall. Imorgon är det Me and I party här hemma och det ska bli jättekul! Vill se plaggen i verkliga livet.

Hoppas ni andra är pigga och glada i alla fall. Jag har tänkt blogga och eventuellt spela in någon video i helgen. Insåg nämligen att jag nog tyckte det var ganska kul ändå efter att jag lag upp videon på youtube i helgen. Säg till om ni vill ha länk till mitt konto där!

12 Comments

  1. Jo, det är nu man ”ska” vara trött… mörkt länge har det varit… lite luft och förhoppningsvis en solstråle ska nog hjälpa i alla fall tillfälligt=))

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: