Alltså högskolan Dalarna! Vilket skämt, dem hade alltså utfärdat fel examen. Inte nog med detta påstod hon att jag hade fått någon annans examensbevis. Detta stämde inte och då blev hon upprörd och försökte skylla hela strulet på mig! Jag blev så förbannad till sist att; Du nu börjar det här handla om dig och inte mig! Du skäms över ditt misstag, men min uppgift i detta var att ansöka om examen. Din uppgift var att se till att jag fick rätt! Människan har mage att berätta om sina tjugo år som examensrättare och beskyllde även Skolverket för att det var deras fel?!

Som att dem var med och bedömde min examen! Nu är ju alla på högskolan så klart sjuka! Jag hoppas så att min nya ansökan går igenom så jag får bli grundskolans tidigare år lärare! Detta är en mardröm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.