Jag och William såg The bling ring i helgen. Jag tyckte den var riktigt bra, och trots att den fått dåliga recensioner var den väl värd att se. Den kanske inte var ett självklart val, men när den poppade upp på Netflix som rekommenderade såg vi den. Filmen är baserad på en verklig händelse där ett gäng tonåringar gjorde inbrott hos kändisar och stal deras saker. Paris Hilton var bland annat utsatt och hon har lånat ut sitt hem till filmen och medverkar som sig själv.
Jag tycker Emma Watson gör rollen bra och filmen känns trovärdig. Jag kom på mig vid flertalet tillfällen att tänka, NU måste dem väl ändå åka fast. Som ni säkert förstår så åkte dem fast också. Fick avtjäna fängelsestraff som blev ganska korta i jämförelse med vad domen sa, och betala skadestånd. Men filmen var väl värd att se, när ingen annan film finns att tillgå. Är du sådan som hänger på krogen skulle jag kalla detta för den bästa bakisfilmen, är du en förälder som behöver släppa alla måsten då är detta filmen för dig. Kräver du hjärnstimulans, vill ha utmaningar och knäcka nötter? Då är detta absolut ingen film för dig!

44 kommentarer

  1. Jag är känd band familj och vänner att jag är den sämsta som någonsin sett en film. Om jag är hemma somnar jag efter 10 minuter, men på bio är jag vaken hela tiden…. Knäppt, jag vet!

  2. Den såg jag på planet över till USA en gång eller om det var på vägen hem. Jag tyckte helt klart att den var värd att se 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: