Pannkakslunch.

IMG_8232

William fixade dit pannkakan så serveringen ser kanske inte ut som den brukar, men helt okej ändå.

Jag vaknade denna morgon av en fluga som höll på att irritera ihjäl mig, den surrade kring ansiktet på mig hela tiden så till sist fick jag nog och gick ut och la mig på soffan. Strax efter kom William som också blivit störd av samma fluga! Irriterande den där! Vi somnade på soffan, och vaknar av att flugan hittat oss där! Jag gick tillbaka till min säng, och hör William utropa! Jag dödade den! Jag brukar inte tycka att döda flugor är så härligt men idag var det en fröjd att den dog!

Jag tog med William ut på Pokemonjakt och vi hittade några stycken, sedan började regnet ösa ner så det var bara att skynda sig hemåt. Så trött på det här regniga vädret!
Väl hemma lagade jag pannkakor, dem första blev inte så jättebra men blev bättre efter några stycken. Vi åt pannkakorna med hallon och blåbär samt en klick grädde.
Efter maten somnade jag, William spelade något och sedan gick vi hem till Björn en sväng.

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, jag är trött. Känner mig trött mest hela tiden numera.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “Pannkakslunch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: