Dark Mode Off / On
Kläder Naglar & fransar

Nya naglar, Me and i party och en annan dag i trötthetens paradis.

img_2341

Idag har jag kört på, jag vet att jag snart kommer få ta smällen för den saken. Jag hade saker jag var tvungen att göra. Som att orka gå till ICA Maxi. Mina naglar har också känts som något jag inte orkat med så idag gick jag ner och fick dem fixade. Det kan låta som en liten sak men det händer något i mig när såna saker som nya naglar finns på fingrarna, kanske en liten känsla av glädje var vad jag kände idag.

Det drog ut på tiden så jag fick stressa upp för Svärdsjögatan tror jag tog personbästa med att ta mig från stan till hemmet på 8 minuter. Jag var galet svettig men det var det värt. Väl hemma var det dags för Me and i och jag handlade bara en sak denna gång. Jag försöker ju tänka på ekonomin numera och därmed så är shopping begränsat för mig, det är rätt skönt faktiskt.

Vad jag beställde ska ni få se sen. Björn lagade en jättegod hemmagjord pizza som vi åt till middag och sen tittade vi på lyxfällan. Egentligen ska jag inte se sånt just nu, jag börjar alltid fundera kring om jag skulle kunna hamna i sånt. Trots att jag aldrig haft en skuld och att jag inte handlar över mina tillgångar. Men det är ändå en rädsla jag har, räkningar har jag alltid betalat och jag är alltid högst trovärdig på eventuella krediter. Jag gjorde nämligen en kreditupplysning på mig själv när jag funderade på att Leasa en bil i våras. Nu blev det inte så, men ja det var inga problem och jag hade fått lånet men jag avstod sedan. Jag är helt enkelt för ekonomisk för att våga.

Idag låter jag nog gladare? Jag har kanske en uppåt dag idag, hade ju varit skönt om det kunde vara så här så jag slipper gråta åtminstone. Däremot tröttheten måste jag prioritera, därmed ska jag alldeles strax gå och sova något som jag behöver.

10 Comments

  1. Styrka till dig och snygga naglar. Det tar sin tid detta, kan bara relatera till mig och vissa dagar var hemska, men de dagar som var en uns bättre de ska man skriva ner för man kommer på sikt att man skriver ner mer och mer som känns bättre

  2. Vilken fin färg! Förstår att det såklart inte gör allting bra, men i alla fall trevligt att ha en uppiggande tjusig färg på naglarna 🙂 Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: