En ännu värre dag.

001

Jag känner hur jag inte är positiv alls, hur allt bara är negativt just nu. Natten var hemsk, jag drömde om jobbet och alla måsten. När jag sedan vaknade fick jag ångest över att behöva ta medicinen. Jag vill verkligen inte alls ta den, absolut inte. Jag orkade ingenting idag, mer än att ta en dusch och kolla på The OC och fixade värma-på-enkelt mat åt mig och William. Jag vet inte hur snabbt man kan få biverkningar på medicinen men idag har jag haft en grym huvudvärk och mått illa som bara den. Sedan humöret och deppigheten upp på den saken. Jag trodde faktiskt huvudvärken skulle döda mig för en stund sedan, jag somnade på soffan då hela huvudet liksom sprängdes från nacken och ut mot tinningarna och käkarna. Jag känner hur jag biter ihop mycket just nu, väldigt onödigt men det gör jag. Jag är liksom öm i hela käften, som om jag skulle tränat musklerna i käken och ansiktet.

Jag borde gått utanför dörren idag, solen sken och det hade säkert varit bra för mig. Men istället tittade jag bara argt ut på solen och tog mig filt och tittade på glada människor i en påhittad serie. Eller glada, det händer ju tragiska saker i deras liv med, så det uppmuntrade mig ju stundvis att folk kunde ha det jävligt med.

Imorgon kanske jag är gladare, imorgon ska jag ha Me and I party här hemma som var bestämt sedan tidigare. Eftersom jag blir glad av sådant kanske jag blir det även nu?
Får väl se imorgon.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

23 thoughts on “En ännu värre dag.

 • 24 augusti, 2016 at 20:25
  Permalink

  Hejsan
  Så trevligt för dig att ha klädparty i morgon , detta kommer bli jätte bra för, ha inte för mycket saker in planerade per dag, börja med att göra en sak per dag, ex, gå ut på en promenad, jag hoppas att detta hjälper dig, tycker det är tråkigt när någon mår dåligt,
  Ta inte för stora steg ännu , efter ett tag kan du planera två saker att genomföra.
  Skriver detta för jag har arbetat med detta .
  Som jag sagt tidigare du är så duktig, världens bästa mamma med mera.
  Tackar för din fina blogg

  Reply
  • 2 september, 2016 at 10:13
   Permalink

   Absolut så är det :). Jättefint av dig att skriva. Jag gör små saker varje dag för att läka och blir väldigt glad av dina ord <3

   Reply
 • 24 augusti, 2016 at 21:41
  Permalink

  jag hoppas att du mår bättre snart. styrkekramar!

  Reply
 • 24 augusti, 2016 at 21:47
  Permalink

  Vad tråkigt att höra att du hade en depp dag idag, men vi har alla våra dalar och livet kommer gå uppåt igen. Innan du vet ordet av det så sitter du på toppen igen!

  Reply
 • 25 augusti, 2016 at 02:18
  Permalink

  vad tråkigt att höra. Hoppas att huvudvärken släpper och att du får en bättre dag imorgon 🙂

  Kram<3

  Reply
 • 25 augusti, 2016 at 02:19
  Permalink

  vad tråkigt att höra. Jag hoppas att huvudvärken släpper och att du får en bättre dag imorgon

  Kram<3

  Reply
 • 25 augusti, 2016 at 12:12
  Permalink

  Vad jobbigt för dig 🙁
  Kan bara säga att jag förstår ..

  Ville titta in här och se hur det är med dig<3

  vill inte skrämma dig, men jag fick ganska mycket biverkningar när jag började med medicinen,men det lindrades efter några dagar bara.
  Och det psykiska måendet blir ju gärna sämre första tiden-innan medicinen börjar verka. Men sen vänder det och medicinen verkar 🙂

  Förstår att det är kämpigt, men försök håll ut<3

  Kramar till dig 🙂

  Reply
  • 2 september, 2016 at 10:38
   Permalink

   Ja det är jobbigt, jag tror att det nog är biverkningar jag känner. Dem går nog ur som du säger 🙂

   Reply
 • 25 augusti, 2016 at 16:18
  Permalink

  Usch så ledsen jag blir av att läsa att en fin människa/läsare inte mår bra, när den inre kaoset är jävlig mot en =/… inom tid kommer det ordna sig men så känner man sig aldrig här och nu när man är inne i kaoset! Kämpa på och ta verkligen hand om dig<3 Massor med styrka å kramar!

  Reply
 • 25 augusti, 2016 at 16:48
  Permalink

  Hoppas du snart blir bättre och att ditt party blev lyckat.

  Reply
 • 25 augusti, 2016 at 17:04
  Permalink

  Hoppas att partyt i kväll kommer att vara bra och trevlig och få dig på bättre humör. Inte kul att känna såhär. Är det antidepressiva tabletter som du tar, om jag får fråga? 🙂

  Sv; ja, den staden är väldigt fin! Dock väldigt långt ifrån mig men det fungerar ju att ta sig dit en helg eller längre också! 🙂

  Reply
  • 2 september, 2016 at 10:54
   Permalink

   Det blev bra, men eftersom är är nere så tar det ju ett tag att bli helt bra. Jag tar Mylan 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: