Jag har städat, diskat och fixat mig. Nu sitter jag bara här några minuter innan jag ska gå till ICA Maxi för att handla lite. Vi behöver lite ingredienser till helgens middagar. Det såg inte ut att vara så varmt ute idag sist jag tittade på termometern men med en jacka och vantar kommer det såklart bli ganska bra att ta sig en promenad.

Det är skönt att vara hemma idag. Här i hemmet finner jag lugnet i mig själv, jag andas och ger mig själv energi. Det är viktigt att tanka energier, med energier så hittar man lugnet och harmonin inombords.

Nej nu lär jag ta och gå ut då. Kommer fler inlägg under dagen, det är många tankar i huvudet på mig just nu. Men så länge får ni en liten bild från mitt hem.

22 kommentarer

  1. Du har så rätt, madde, många kloka ord där 🙂

    SV: Det var mycket som hände förra året, mest bra saker, så jo, det var definitivt ett bra år förra året och nu kan du läsa om andra halvan av det också 🙂

    Hur går det föresten på jobbet nu? Funkar det okej? 🙂
    Johan recently posted..Fortsättningen på år 2016…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: