Utmattningssyndrom – Nu börjar förändringarna.

Som ni vet har inte min arbetsvecka varit så bra. Eller ja gårdagen var bra men resterande dagar var verkligen inget att hänga i julgranen så att säga. Man ska ju slänga ut julen idag, det känns som jag i samband med julgranen som slängs ut i många hem slänger mig ut i nya äventyr. Jag varken kan eller vill skriva för mycket ännu, men jag har goda förhoppningar för framtiden efter ett telefonsamtal idag. Ni kommer att få veta tids nog, men just nu håller jag saken för mig själv så inga missförstånd uppstår.

Inom mig har det skett mycket dessa fyra dagar i arbetslivet igen. Eftersom jag redan i november började blicka framåt och sätta upp tydliga mål för att må bättre, känns det ganska självklart att jag inte som dessa dagar som varit börja gå bakåt igen. Det viktigaste för mig just nu är jag och mig. Vad jag mår bra av och vad som får mig lycklig, det som stjäl min energi och livsglädje är inte längre något jag vill ödsla min tid på. I slutet är det endast sig själv som står för viktigaste besluten och valen i sitt liv. Man ska följa sitt hjärta, jag tror på hjärtats inre röst och kroppens rop på vad som är rätt och sant just för varje person.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

16 thoughts on “Utmattningssyndrom – Nu börjar förändringarna.

  1. usch vad jobbigt!
    jag har precis varit inne i en sjukt dålig period, har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. blev utbränd pga mitt examensarbete vilket är hemskt 🙁

  2. Jag ser det som nya möjligheter när jag städar ut julen. Jag städade bort julen 31/12 för att kunna välkomna 2017.

    Följ ditt hjärta <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: