Igår lagade jag en vegansk curry och spenatgryta till middag.
Jag råkade mig på att smaka den medan den stod på spisen och just då var den absolut inte god. Så jag hade redan sagt till Björn och William att det här kanske inte är gott. Men gav grytan en chans och då var den jättegod! Kan absolut rekommendera den. Nedan kommer receptet och detta var jätteenkelt!
Ingredienser:
Fast potatis i valfri mängd.
1 burk med kokosmjölk
1 burk med kikärtor
Valfri mängd med fryst spenat
2 msk curry
2 msk paprikakrydda
2 stycken grönsaksbuljongtärningar
1 gul lök (kan uteslutas)
Persilja (jag tog en på burk).
Så här gör du:
Skala, skiva och koka potatisen tills den blivit lite mjuk.
Om du använder lök stek den lite lätt i rapsolja.
Häll av vattnet och fyll på med fryst spenat, kikärtor och kryddorna
samt buljongen.
Tillsätt sedan kokosmjölken och låt allt koka upp. Smaka av och servera,
William och Björn hade bröd till.
Muums, ser jättegott ut 😀
Åh ja det var det 🙂
Låter smarrigt:)
Det var det verkligen 😀
Låter gott jag som gillar både spenat och curry 🙂
Ja ta och gör den :D. Det var jättegott 😀
synd att jag inte gillar kikätor
Det kan man säkert välja bort 🙂