Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony – Big Brother Ponies Chief

En vän på Facebook skrev till mig förra helgen och frågade om denna skönhet var något jag var intresserad av. Självklart var jag det! Jag samlar ju, jag älskar verkligen dessa små hästar som ni nog förstått vid det här laget så han var välkommen. Nu börjar jag även på några brother ponies till samlingen. Hade bara en förut, det känns lite som att dessa nog aldrig blev så stora. Förmodligen för att det var pojkar och inte flickor skulle jag kunna tro. Samtidigt är ju dessa väldigt fina med sina ”håriga” hovar.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: