Dark Mode Off / On
Kläder

Ett paket från Meandi.

Idag ramlade paketet ner från Meandi här hemma. Jag är helnöjd med plaggen. Så mycket min stil och tycker verkligen det var jättefint. Kommer att bli väldigt mycket använt här hemma. Först ut var denna fina tröja med huva. Den är längre i modellen så blir bra även som jacka till våren.

Köpte en T-shirt till William. Tyckte den var så snygg! Vuxen/herrstorlek men så häftig med flygplanen på.

Mina nya prickiga byxor! Helt galet sköna. Björn var inte så imponerad här hemma, men materialet är så mjukt så dessa kommer bli välanvända i sommar. Gillas ganska mycket redan!

Gratis strumpor fick jag som värdinna. Så himla fina! Tre par som kommer användas mycket, ananasen var så gullig tyckte jag och katten!

Slutligen valde jag en babyfilt som värdinnegåva. Så himla fin, jag har inte bestämt mig för om den ska säljas, ges bort eller sparas och användas till något. Men den är så galet för verkligen med små giraffer på!

För er som vill se fler plagg från Meandi.

34 Comments

  1. Det ser så himla fräscht och kul ut med alla mönster och färger 😀 I love it.

    Ja, haha, det ser alltid ut som bra månader när jag bara väljer ut favoriter!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: