Vi var till Borlänge i måndags, och då passade jag på att köpa fler batterier på IKEA (laddningsbara) men gick även med William till New Yorker och kikade. Jag brukar väl inte hitta något där direkt men det finns plagg där som William gillar. Istället hittade jag jättesöta trosor varav ett par var en katt med öron och det andra paret lyser i mörkret!

Sånt där som jag gillar barnslig som jag är, eller barnslig? Har snarare barnsinnet i behåll.

Vet ni förresten att jag läste förut att just trosor ska man alltid ta i en storlek större än vad man annars har på kläder? Antar att det där med underkläder är en gåta, för det är ju lika skumt med BH:ar med tycker jag. Ofta som man inte alls har rätt har jag läst.

28 kommentarer

  1. sv: vad bra du tyckte det om mitt inlägg med tips om vad man kan blogga om 😀

    Gulliga och det med storlekarna visste jag inte :O saken är att jag vet inte ens vad jag har för storlek på byxor, för det är olika nästan varje gång beroende på vilken tillverkare.
    LIENE recently posted..Jag klippte min lugg

  2. Ja det där med storlekar på underkläder är knepigt tycker jag! Ibland passar vissa inte alls fast man har samma storlek och ibland är dom för stora, haha. Men jag älskar att shoppa underkläder trots det 🙂
    carolines recently posted..Godmorgon onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: