Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Partylite och middagar.

Idag har jag haft Partylite här hemma. Så galet mycket fint, köpte lite till mig själv och längtar redan tills sakerna kommer. Men det kommer ju när tiden är inne, så är det ju alltid.

Förutom Partylite så gick jag hem till Björn efteråt. Tog hans bil och åkte för att hämta William som var på Parkour och sedan åkte vi hem till Björn idag. Där bjöds det på middag och efter det åkte vi hem. Nu är klockan kvart över nio och det är alltså snart dags för sängen igen. Imorgon ska jag jobba igen, och det är alltså således en ny arbetsvecka. Tiden går verkligen för fort ibland, tycker helgerna swishar förbi. Håller ni med?

Vad ska ni göra imorgon?

42 Comments

  1. I morgon ska jag dra till skolan o få introduktion i hur man skriver en bacheloruppgift… ! Hoppas du får en fin vecka! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: