Jag skrev ju tidigare att jag skulle ta en promenad och det gjorde jag. Men jag fortsatte även att tvätta och passade på att renbädda sängen, förutom det så har jag småstädat hela dagen känns det som. Jag får lite extra ryck ibland och då ska allt göras till det lilla extra, förutom det så testade jag för första gången lyktorna från partylite jag köpte, ni vet snäckan och ananasen. Båda hamnade i vardagsrummet istället men det blev jättebra, tänkte att det är fint om dessa står på under dagarna och utgör goda dofter. Har ju båda på timer också så det är perfekt.

Förutom att städa och grejat för att få det fint här hemma har jag tittat på massor med serier, jag har helt enkelt inte orkat så mycket mer idag. Tycker det är okej att bara ta det lugnt ibland. Klockan är strax efter nio nu bara på kvällen, men jag tänkte snart gå och lägga mig. Det är ju skönt att avsluta kvällarna tidigt med så man sen kan njuta av dagen efter.

Vad har ni gjort denna lördag?

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: