Detta kanske inte var världens mest genomtänka rubrik, men ibland behöver nog inte allt vara så genomtänkt och välformulerat. Jag vaknade rätt tidigt för att sedan visst somna om en stund till, sedan gick jag upp och diskade samt städade, slängde in en hög med tvätt i tvättmaskinen och har även duschat. Alldeles strax tänkte jag sminka mig lite och ta mig en promenad till ICA Maxi och även eventuellt ta mig en vända till Majorens köpcentrum för att spana in på Rusta och eventuellt något mer. Men det har jag inte riktigt bestämt mig för ännu, ibland stannar ju saker endast vid tanken.

Jag måste i alla fall ut, jag behöver den friska luften. Det känns att huvudet och själen mår bättre så fort jag satt min fot ute i friheten och friska luften. Det är väl inte helt konstigt egentligen, har man utmattningssyndrom gäller det ju att komma tillbaka till naturen igen. Sådant känner jag att jag gör så gott som varje dag, och gör jag inte det blir jag genast tröttare än vanligt och då är jag ändå redan trött samt ledsen.

Ska ni göra något speciellt denna lördag?

26 kommentarer

 1. Ja promenader gör ju så mycket för måendet 🙂
  Hoppas du kommer ut 🙂
  Kom nyss in från min promenad och vart 5 km idag, känns bra 😉

  Ha en fin lördag!

 2. Ja frisk luft gör mycket med sinnet! Underbart!
  Svar: Ja och själva planeringen är ju minst lika roliga som själva resan! Längtar supermkt nu,hehe.

 3. så fint smink bord Alltså ja är SÅå dålig på rubriker som ja vill fånga
  bra med frisk luft det behövs o sen gillar ja me de där affärerna det ger energi o lite inspiration o man vill ha allt ha ha
  fin kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa