Paket och sånt där som gör en glad. #Welloteket.

Jag har länge hört om MSM och Spirulina men även Matcha, då jag läser Ida Wargs blogg och vet att hon driver webbshoppen Welloteket kände jag att jag måste prova dessa saker. Så så fick det bli en beställning och det gjort fort att få sakerna. Köpte även några slags chips som skulle vara glutenfria. Nu hoppas jag på att få bukt på min mage och framförallt sluta vara så galet trött.

Jag fick även två paket till, det ena kommer ni få så om någon dag. Den andra i Kjell & Company var min otroligt vackra sjal ni också ska få se.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Paket och sånt där som gör en glad. #Welloteket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: