Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Jag försöker tycka om, men det är svårt.


Jag försöker lära mig att tycka om Matcha men det går trögt! Idag tog jag mig en kopp med te igen och det är absolut inte gott detta. Klart man blir avundsjuk på alla som gillar det, speciellt när det är så nyttigt.

Jag har i alla fall hunnit med att diska, nu tänkte jag lägga mig på soffan och läsa lite i ”Omgiven av idioter” perfekt söndagsunderhållning. 

Vad gör ni? Tar ni det lugnt eller kör ni på med aktiviteter idag? Hur långt har våren kommit hos er? 

Related Tags:

14 Comments

  1. Det ser inte så där gott ut…. :/

    Var en sväng till rusta innan, men nu blir det lugnt resten av söndagen 🙂

    oh det visste jag inte att det var olagligt och transportera soper till annan kommun, men samtidigt hur skall de kolla det… haha roligt med den kommunen som ringde din mamma…. sommarstugor, brukar ju mest användas på sommaren…man kan ju inte åka dit och slänga sopor bara för att liksom… mest pinsamt de ens har koll på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.