Jag försöker tycka om, men det är svårt.


Jag försöker lära mig att tycka om Matcha men det går trögt! Idag tog jag mig en kopp med te igen och det är absolut inte gott detta. Klart man blir avundsjuk på alla som gillar det, speciellt när det är så nyttigt.

Jag har i alla fall hunnit med att diska, nu tänkte jag lägga mig på soffan och läsa lite i “Omgiven av idioter” perfekt söndagsunderhållning. 

Vad gör ni? Tar ni det lugnt eller kör ni på med aktiviteter idag? Hur långt har våren kommit hos er? 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Jag försöker tycka om, men det är svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: