Godmorgon nya dag!

Jag ställde klockan på 06:00, men vaknade precis strax innan. Klädde på mig lite träningskläder och gick ut. Fångade dagen, morgonen och ljuset. Det var sånt där perfekt promenadväder idag. Jag bara gick det är så skönt att gå runt, höra fåglarna vakna och möta någon enstaka människa som antingen är ute och springer eller rastar sin hund.

Jag lyssnade på lite podd:ar och lunkade i min egen takt. Det luktade så där härligt frisk i luften och jag kände verkligen sån härlig känsla av frihet. När jag runt min lilla vända gick jag in och hämtade plånboken och min tygväska. Gick sedan till Maxi och handlade inför middagen. Liksom en sån där perfekt start på dagen.

Väl hemma drack jag lite citronvatten och tog mig en dusch. Fixade mig själv och tog sedan och åt min grötfrukost. Hann även prata med min mamma en stund, och nu är alltså dagen här. Det är söndag och fint väder, jag behöver diska och det ska jag göra. Men annars har jag inget inplanerat. Det känns bra, jag har hela söndagen på mig att göra vad jag vill.

Jag har sagt det förut och jag kan säga det åter igen. Jag gillar söndagar, det är möjligheternas dag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Godmorgon nya dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: