My little pony pyjamas köpt på Lidl.

Jag köpte denna skönhet igår på Lidl i Borlänge. Så himla otroligt fin! Som pyjamasälskare och My little pony G1 samlare var det ju givet att köpa denna. Gissa vem som är gladast!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

12 thoughts on “My little pony pyjamas köpt på Lidl.

 1. Hej!
  Vad fin men har för mig att du vill undvika plast? Ser ut som denna har just ett plasttryck och plasttryck är dessutom ofta proppade med hormonstörande ftalater. Tycker personligen de borde förbjudas, tyvärr tror jag inte alla är medvetna fast det tom står på 1177 ang barn och kemikalier att man bör undvika sådana tryck. Tack för en bra och intressant blogg,menade inget illa med detta men tänkte du kunde vara intresserad.
  Kram!

  1. Jag undviker plast :). Samlar på My little pony gjorde ett undantag denna gång :). Annars så köper jag aldrig plastsaker. Köper glasflaskor, glasförpackningar osv. Men denna gång gjorde jag ett undantag för min nördiga sida tog över ?. Helt okej att fråga :). Kanske köper saker i plast någon gång per år, men oftast inte alls. Håller med dig gällande hormonstörande, tycker också sånt skulle förbjudas framför allt för barn. Vem vill låta småbarn bada i gift ?.

   1. Vad bra!
    Har inte följt din blogg så länge så vet inte om du skrivit något inlägg om plast och liknande ( tror bara jag läste det i din presentation). Men skulle vara kul om du skrev något om det någon gång, tror som sagt inte alla är medvetna ens om att det kan vara farligt. Ju mer folk vet desto mer kan de också göra medvetna val och i längden hjälper det till att få bort dåliga produkter från marknaden.
    Sedan finns det ju alltid de som inte lyssnar och tycker man är överdriven men det får man tåla;)
    Får själv ofta försvara mig för att jag är noga med vad jag använder till min dotter.
    Just detta med ftalater står ju som sagt tom på 1177 som är en tillförlitlig sida så det är ju vetenskapligt bevisat och inget trams.

    Ha en fin kväll!
    Kram igen!

    1. Åh det gör absolut inget :). Jätteroligt att du läser :). Håller helt med dig. Visst kan jag skriva ett inlägg om det :). Är något jag tycker är väldigt intressant faktiskt :). Är det okej för dig om jag skriver om saken runt nästa vecka när jag har påsklov? Jag får väl erkänna lite så där att jag just nu är ganska trött, har ju utmattningssyndrom och just den här veckan känns lite tung :). Kramar <3

     1. Åh menade absolut inte att sätta press på dig, var bara en tanke inget du måste göra nu:)
      Har faktiskt också lidit av utmattningssyndrom för några år sedan men kämpat mig tillbaka och mår bättre än jag någonsin gjort nu faktiskt, hoppas du också får må bra, det går ta sig tillbaka men tar tid.
      Så var rädd om dig och ingen stress;)
      Kram kram!

     2. Ingen fara :). Ville bara förklara så du inte undrar varför det eventuellt dröjer någon dag :).

      Fint att höra att du mår bättre nu efter utmattningssyndrom. Jag längtar så tills den dagen när det känns lika för mig :). Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: