Mina tankar går alla dem som nu har förlorat en anhörig, offer eller liknade. Tänk vad ondska gör i vår värld, att dessa onda människor förstör vår värld. För det är ONDA människor som utsätter andra för såna här saker. Det skapar ondska och rädsla. Det är aldrig okej att utsätta människor för såna här saker, ingenstans i världen. Sen känns det naturligt mer nära i Sverige eftersom det är så nära.

Fb-Button

16 kommentarer

 1. Väldigt väldigt skrämmande.
  Inte direkt oväntat.
  Världen är ju orolig å det händer mycket just nu.

  Min 08a syster jobbar på kontor där i händelsens centrum och blev kvar på kontoret fram till nyss då hennes man kunde hämta henne med bil. Hon tog ju inte sig hem.
  Folk hade sökt skydd på min systers kontor då attentatet inträffade.
  åsa i åsele recently posted..Today is a bad day

  1. Ja usch :(. Oavsett om det varit väntat eller oväntat spelar det ingen roll. Det är ren och skär ondska och anhöriga mår knappat bättre av att “folk var förberedda” på att detta skulle ske.

 2. Hemskt tragiskt allt som hänt! Hoppas det inte föder mera attentat. Ändå var myndigheter och poliser väldigt förberedda och agerade väl. Vad händer i världen? Vart är vi på väg? Det kan man ju undra och fundera länge på!

 3. Blev inte så förvånad och jag har väntat på när detta skulle hända =/… var bara en tidsfråga tyvärr! Suuuck alltså…
  Ta hand om dig och TREVLIG HELG<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: