Ett bokpaket.

Jag fick en jättebra rabatt från Barnens bokklubb och kunde inte motstå att köpa dessa tre böcker. Maze Runner dödlig kod som jag inte hade, Under det rosa täcket som jag hörde att man borde läsa, och sen då Förr eller senare exploderar jag. Den boken har jag redan läst och även sett filmen, men jag ville ha den i min bokhylla ändå. Det är något speciellt med böcker tycker jag, att få läsa det ger mig så otroligt mycket.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

6 thoughts on “Ett bokpaket.

 • 12 april, 2017 at 19:33
  Permalink

  Jag tycker hem med mycket böcker ser så mysigt ut.
  Har alltid gillat böcker även om jag aldrig varit den som läst dom utan jag tycker det är fint med dom bara. Haha
  Jag skulle kunna köpa böcker bara för att fylla hyllorna,jätteskumt jag vet men gillar det?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: