Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

Ett bokpaket.

Jag fick en jättebra rabatt från Barnens bokklubb och kunde inte motstå att köpa dessa tre böcker. Maze Runner dödlig kod som jag inte hade, Under det rosa täcket som jag hörde att man borde läsa, och sen då Förr eller senare exploderar jag. Den boken har jag redan läst och även sett filmen, men jag ville ha den i min bokhylla ändå. Det är något speciellt med böcker tycker jag, att få läsa det ger mig så otroligt mycket.

6 Comments

  1. Jag tycker hem med mycket böcker ser så mysigt ut.
    Har alltid gillat böcker även om jag aldrig varit den som läst dom utan jag tycker det är fint med dom bara. Haha
    Jag skulle kunna köpa böcker bara för att fylla hyllorna,jätteskumt jag vet men gillar det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.