Dark Mode Off / On
Böcker Fika & måltider

Fika och läsa böcker.

Jag mådde verkligen pyton igår. Orkade inte blogga så istället såg jag på tv-serier, sov och läste böcker. Alltså helt aktiviteter där jag slapp anstränga hjärna. Först runt 17:00 igår försvann illamåendet och jag beslutade mig för att gå ut. 

Fortfarande känner jag mig som en skolkare om jag rör på mig när jag är sjuk. Samtidig som jag vet att friskluft eller att komma utanför huset är bra när man är dålig. Lisa frågade mig om jag ville följa till Maxi så det gjorde jag. Behövde handla och hade inte ätit något. Så tog mig en bakelse och en kopp choklad där. 

Kom hem och läste klart Omgiven av idioter och somnade efteråt. Idag mår jag helt okej. Ska försöka att bara ta det lugnt så jag inte triggar igång kroppen. 

27 Comments

 1. Förstår vad du menar. Jag känner mig också alltid som en skolkare om jag ringer mig sjuk (och då behöver jag inte ens sticka näsan utanför ytterdörren för att få den känslan).
  Glad påsk.

  1. Visst är det så :(. Förut så vågade jag knappt ens vara sjuk fast jag hade 40 graders feber och var jättesnorig. Gick till jobbet ändå, men nu sedan jag kraschade och vet hur jävligt man kan må är jag sjuk när jag är sjuk. Man blir inte friskare av att vara plikttrogen :/.

 2. Tänk så galet det är då man typ är rädd att göra saker man faktiskt mår bättre av då man är sjuk bara för att man oroar sig för vad andra ska tänka/tycka.

  Klart Du måste få gå ut även om Du är sjuk.

  Skönt Du känner Dig piggare.

  Glad Påsk, kram

 3. Har du några bra boktips att delge mig? 🙂

  SV: Det gör jag också! Äälskar nostalgi, kan prata om och titta på gammla program och grejer från den tiden hur länge som helst 😀

 4. Håller med om att det känns dåligt att visats utomhus när en är sjuk men en måste ju! Handla tex, eller bara komma ut i friska luften 🙂 Så jag tycker du gjorde rätt i det. Ni såg ut att ha mysigt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: