Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Nya tapeter i sovrummet.

Lite före. Det ser nog ganska lika ut men det är tyvärr ljuset som inte blir så bra. Den nya tapeten är ljusare i färgen än denna.

Så kommer jag äntligen efter 3 nätter att få sova i min säng igen. Soffan i all ära men sängen är skönare absolut. Måste ändå säga att målarna varit jättebra så jag är helnöjd.

Mitt sovrum hade lila tapeter förut. Men dessa var slitna och behövdes bytas ut. Jag har inte haft något mot att ha dessa tapeter. De har gjort rummet ganska skönt och fint, enkelt att möblera. Men jag ville gärna ha något annat så det fick bli lite ljusgråa denna gång. Allt i mitt hem är vitt, jag ville ha något avbrytande så då fick det bli ljusgrått.

Gillar verkligen färgen och det passade mitt sovrum perfekt! Blev mysigt och ombonat.

Det ska upp lite tavlor och en spegel sen är allt perfekt. Jag gillar mitt sovrum.

Renbäddad säng under där, och jag ser framemot att få sova gott i min säng i natt.

35 Comments

  1. Fin färg, både innan jag efter 😉
    Jag hade lila i mitt rum när jag var tonåring 🙂
    Och grått när jag blev äldre (16-18)

    kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: