Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Rummet med tavlor och speglar, och halloumiburgare.

Jag och William gick till Max idag och köpte var sin Halloumiburgare, eller ja ett meal till middag. Det här då meningen var att vi skulle på bio idag, men när jag såg att filmen William längtat efter sedan två år tillbaka Guardian of the Galaxy 2 kommer nästa vecka, så fick vi helt enkelt avbryta planen på att se Skönheten och Odjuret som vi tänkt från början. Så det blir alltså biobesök för oss nästa torsdag. Så för att göra något mysigt på detta påsklov fick det bli Max då. Verkligen intressant, jag är ju inte speciellt förtjust i Max normalt. Men deras vegetariska är bättre än andra kedjor i alla fall.

Väl hemma så fortsatte jag greja med rummet. Jag satte upp lite tavlor och även spegeln ovanför mitt sminkbord. Ni som missat vad jag talar om nu kan kolla det här inlägget.

Jag är verkligen så nöjd! Känner mig verkligen hemma i mitt sovrum, och det ska bli ljuvligt att snart lägga mig för att sova där igen.

Related Tags:

14 Comments

 1. ja men va fint det blev gillar verkligen den färgen hade i min hall ett tag o nu har sonen den i sitt rum härlig färg gillar grått har ja ju me i mitt sovrum du vet =)
  tur det blev lite mys ändå vi har pratat om bio snart ett år o ändå inte gått än he he

  1. Visst blev det :). Åh så härligt :). Håller med det är jättefint med grått :D.
   Jag och William går på bio nästan varje lov :). Fast det är för vi gillar bio 😀

 2. Gud så fint! Alltså Halloumi burgare är sååååå gott! Favvis!
  sv: Vaaa, det måste du ju testa! Det är så gott! 😀
  Kram & trevlig helg! <3

 3. Jag gillar Max vegetariska mat, särskilt halloumiburgaren. Eller främst att jag som vegetarian har många alternativ att välja mellan, till skillnad från när jag äter på andra ställen. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: