Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Fredag, nymålat badrum och hagel.

Då var renoveringen i hemmet klart då. Allt känns riktigt bra måste jag säga, förutom att jag varit en del i att få det fint hemma har jag varit på Maxi med Lisa och Alice en stund. Väl hemma fixade jag med lite lunch och se sov jag i flera timmar då jag var så galet trött idag.

Sen har jag läst också, har börjat med Under det Rosa täcket och jag har exakt 200 sidor kvar av boken. Den är så där måste jag säga, helt okej men det mesta är jag redan medveten om eller hur man ska säga.

Jag och William gick till Majorens köpcentrum och kikade en sväng efter att Björn ringt oss runt 17:00 tiden, då var väl klockan cirkus 00:00 i Kina där han befinner sig. Vi hittade lite påskägg som var kvar så köpte dessa för 25 kronor styck så nu har William godis i helgen. Själv ska jag försöka att helt sluta med godis nu. Det får vara stopp känner jag.

Det var ju meningen att ta en morgonpromenad i morse men det blev aldrig av, en promenad till Majoren blev det men inte längre än så. Därför ska jag ställa klockan så jag kan gå ut och möta gryningen imorgon. Det är så skönt att gå när man slipper träffa människor efter vägen. Kanske låter jag otrevlig, men jag älskar att gå och lyssna på tystnaden alldeles ifred.

Hoppas ni haft en fin dag i alla fall.

20 Comments

  1. Ibland är det skönt att sova av sig några timmar bara sådär. 🙂 har ej hört talas om boken tidigare. Jag hoppas du får en härlig morgon promenad imorgon och solen lyser. Kramis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.