Dark Mode Off / On
Loppis & second hand

Godmorgon världen – Idag är det lördag.

Idag är det en sån där dag när jag hade en plan om någon innan jag la mig som sprack när jag bara ville sova längre när jag vaknade. Jag orkade inte kliva upp, jag tror helt enkelt att jag behövde sova så då gör jag det.

Dock är det ingen fara med den saken, jag tänkte strax sminka mig och diska. Äta lite frukost och sen funderar jag på att ta mig en promenad till PMU för att kika lite, grejen är den att jag ändå behöver gå ner på stan och lämna tillbaka boken jag lånat på Stadsbiblioteket och även hämta ett paket med en doppresent jag köpt. Då kan jag liksom lika gärna gå till PMU när det ändå är öppet.

Jag gillar loppisar, det är så himlans kul att spana runt och ibland hitta sig några fynd. Får se om jag får med mig William. Det är tveksamt, han ska på kalas hos sin gammelmormor på Björns sida idag också, så då lär han väl inte vara så pigg på att följa med mig. Men man vet aldrig. Han sover fortfarande så har inte frågat honom ännu.

16 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: