Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Folkrace och familjedag.


Idag följde vi med Björn på folkrace i Amsberg. Jag har aldrig tidigare varit på folkrace men det var riktigt kul faktiskt. Lite kallt men till nästa gång kommer jag absolut klä mig annorlunda. 

Vi åt sallad och sedan fikade vi. Efteråt så åkte vi mot Kupolen och Ikea. Gick runt en stund tillsammans och sen åkt vi mot Skedvi och träffade Björns farmor. 

Nu ligger jag på soffan hemma hos Björn. Vi ska äta middag, hemmagjorda hamburgare (jag Halloumiburgare) och sen blir det lite chips. Riktigt kul med familjemys! 

Vad har ni gjort idag? 

Related Tags:

12 Comments

  1. Vad spännande med folkrace, jag har aldrig varit på en sådan tillställning :). Idag blir det att njuta av min lediga dag och fina vädret. Jag önskar dej en fin dag . Kram ♥️

  2. Igår var jag och köpte massa jord, bakade och städade. Idag ska jag fixa växthuset färdigt för utplantering om 3 veckor:) samt lite shopping. Är så imponerad att ni kan umgås så bra! Måste vara riktigt skönt för er alla tre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.