Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Baby och barnfotografering

Bebisfotografering – Lilla Alice.

Idag blev det lite fotografering av Lisa’s lilla Alice. Det blev så himla söta bilder, vi tog vara på vädret och befann oss utomhus denna gång. Visst är det något speciellt med det gröna när man fotograferar utomhus?

På spaning med Alice.

Sån himla glad liten tjej!

Satt i sin mamma Lisa’s tvättkorg och spanade och myste. Riktigt mysigt såg det ut att vara.

Lekte lite med några kottar som fanns i närheten, det var både spännande och intressant.

Myste på en filt i gräset.

Så fint med kärleken mellan mamma och dotter. Det är verkligen en ära att få följa Lisa som mamma till lilla Alice. Jag lärde känna Lisa 2008 när vi började lärarprogrammet samtidigt, och sedan dess är hon så himla fin och nära vän. Sån där vän man alltid kan lita på, alltid kan höra av sig till och som alltid finns där. Jag är så glad för hennes skull att hon och hennes sambo fick lilla fina Alice. <3

Alice tyckte häggen var spännande, jag förstår henne. Få saker luktar så gott som just häggen.

42 Comments

  1. men gud söta alice va fin hon e
    du är så himla duktig fotograf me

    Tack va snäll du är det sär så jobbigt i bland suck
    va fina dina tallrikar är verkligen kram kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa