Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Gårdagen i bild och text.

Ni vet att vissa dagar vill man bara ta vara på dagen. Sån var dagen igår, först så sov vi över hos Björn. Sen kom vi hem och jag duschade, Björn var i Kniva och klippte gräsmattor och William softade. Sedan drog vi ner på stan för att käka lite Indiskt. Jag såg att jag behövde handla för 135 kronor för att få en bonuscheck på Åhléns så jag köpte en sminkprodukt.

Efteråt åkte vi till ICA MAXI där vi köpte glass. Jag provade Magnum Cookie Crumble och alltså hur god! Har ni provat? Sen åkte jag hem och började prata lite med Lisa via sms.

Så bestämde vi jag och Lisa att vi skulle ses på stan en sväng. Så då gick jag ner på stan ännu en gång. Jag såg nämligen att min bonuscheck kommit in på mitt kort, och dessutom var det 20% på valfri vara. Vad jag handlade får ni se lite senare idag i ett inlägg som kommer upp tidsinställt för vi ska nämligen på RaggarRally alldeles strax. Men tänkte hinna blogga innan det, så det är alltså vad jag gör just nu.

Alltså doften av hägg, lukten alltså går rakt in i hjärtat. Var tvungen att stanna och sniffa på vägen ner mot att möta Lisa och Alice.

Alice satt och skrattade och var glad hela tiden på stan. Så himla roligt, riktigt charmig och gullig tjej verkligen.

På vägen hem gick jag förbi Vasagatan en sväng. Där hade lite syrener börjat slå ut! Jag älskar syrener, för mig är det väldigt mycket förknippat med sommar och sommarlov. Så jag ställde mig åter igen och luktade. Älskade syrener, ni är sommar rakt igenom! Jag fortsatte min promenad så jag kunde gå igenom Stadsparken på vägen hemåt, hörde fågelsång och såg en ekorre som klättrade i ett träd. Alla vackra träden, och kände mig så oerhört tacksam för livet. Det kändes som att hela min kropp ropade åt mig, att jag är så otroligt privilegierad att få leva, att ha livet och känna livet. Naturens läkande krafter!

16 Comments

  1. Den glassen måste jag testa! Har dock aldrig sett den. Vilken härlig fredag du verkar ha haft! Det är viktigt att njuta av naturen och stanna upp i livet. Di verkar vara duktig på det:)

    1. Åh ja gör det, kan verkligen rekommendera den :D. Ja så viktigt har jag fått lära mig, har liksom fått lära mig att ta stanna upp och njuta av livet 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: