Igår när jag och Lisa gick på stan såg vi att det var 40% i en butik som ska byta lokaler. Där fanns det Yankee Candle billigt. Det här är vad jag tror mellanstorleken och jag köpte den för 140 kronor. Var som hittat faktiskt och gott luktar det också, den kommer bli härlig i höst när jag börjar tända ljus igen.

Sen då mitt andra fynd, det jag gjorde från Åhléns. Jag skrev ju i inlägget innan att jag fick bonuscheck därifrån på 50 kronor, förutom det var det 20% på valfri vara. Så jag slog till och köpte en till Mon Amie tallrik av mattallriksstorlek. Nu har jag 5 stycken då alltså sammanlagt. Den kostar 249:- men jag fick alltså billigare än så. Det var det värt! Man kan ju säga att jag sparade 100 kronor!

26 kommentarer

  1. Absolut har Du gjort fynd,
    dessa ljus doftar ju fantastiskt gott.

    Vårt närmaste Åhléns som var 10 mil bort enkelt väg har lagt igen så numera har vi typ 18 mil till närmaste Åhléns vilket gör att det blir sällan besök/köp vilket är trist då jag faktiskt tyckte Åhléns hade rätt bra varor till hyfsade priser.

    1. Ja verkligen :D. Blev jätteglad över fynden :D. Åh det är långt för er hör jag. Vet att de har webbshop men det är ju inte samma sak :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa